....
home pagenoutatiorganigramareteaexameneolimpiadeprogramelinkuri  
 
Programul RICOP
Programul de Restructurare Industriala si Reconversie Profesionala
( RICOP) RO 9904, Componenta 3
Masuri Active de Ocupare a Fortei de Munca
MAO - „CONSTRUIESTE-TI VIITORUL”

 

Obiectiv general:

  Oferirea de consiliere si informare in cariera si orientare catre locurile de munca vacante (in intreprinderile deja existente sau nou create ) sau catre o forma de pregatire profesionala .

Scopul proiectului:

Obiectivul 1 - Insertia si reinsertia pe piata muncii sau spre o forma de scolarizare / calificare / recalificare a unui numar de 120 persoane disponibilizate din intreprinderi Ricop (in varsta de peste 40 de ani) sau membrii familiilor acestora.
Obiectivul 2 - Orientarea carierei unui numar de 420 de beneficiari directi (persoane disponibilizate din intreprinderile Ricop, si membrii ai familiilor acestora care fac parte din populatia activa si nu au un loc de munca si nici nu urmeaza o forma de pregatire profesionala) avand ca rezultat realizarea unui un proiect personal de dezvoltare profesionala si aplicarea lui in practica.
Obiectivul 3 - Medierea directa a muncii pentru un numar de 120 persoane disponibilizate si 300 de membri  ai familiilor acestora.
Obiectivul 4 -Crearea si dotarea a trei Cabinete de Asistenta Psihopedagogica ( Informare si consiliere profesionala) in trei unitati scolare din municipiul Galati.